Tesla Coin futures recension

När du väl har bekräftat att du uppfyller alla nödvändiga krav för Tesla Coin-kontot är det ganska snabbt och enkelt att gå med i handeln.

Allt du behöver göra är att registrera dig på Tesla Coin officiella webbplats och ange en kontaktbar e-postadress. Därefter får du ett bekräftelsemail med en länk att följa. Så snart du fyllt i KYC-formuläret kommer ditt konto att vara inställt och redo att användas.

Vad kan du handla med?

Tesla Coin är uteslutande en plattform för handel med kryptovalutor. Så om du letar efter ett mer omfattande mäklarföretag som låter dig handla med aktier, obligationer och andra tillgångar bör du överväga alternativen.

Tesla Coins utbud av terminer och optioner är ganska omfattande. Så om din intressesfär ligger inom handel med terminer/optioner med imponerande hävstångseffekt kan Tesla Coin vara rätt val för dig.

Tesla Coin futures recension

Futures är avtal enligt vilka du kommer att köpa eller sälja Bitcoin eller Ethereum till ett överenskommet pris och en förutbestämd tidpunkt. Ett terminskontrakt kostar 10 dollar. De maximala kontrakten går upp till 1 miljon dollar.

Tesla Coin futures löper ut kvartalsvis. Du kan välja att ställa in ditt förfallodatum för terminer på den sista fredagen i:

  • mars
  • Juni
  • September
  • December

Det längsta framtida erbjudandet hos Tesla Coin kan vara 9 månader, räknat från din inträdestid. Alla avvecklingar sker sista fredagen i månaden, kl. 8 UTC. Investerare kommer i förväg att placera premien på terminskontraktet, enligt sina prisprognoser.

Perpetual futures är också tillgängliga. Dessa har inget specifikt utgångsdatum. I februari 2021 handlades Bitcoin June futures-kontrakten för nästan 4 000 dollar mer än de eviga.

Tesla Coin options review

Vissa handlare ser möjligheten till vinst i prisvolatiliteten för kryptovalutor. De föredrar Tesla Coin-optioner på grund av de något mer avancerade handelsstrategierna.

Med detta avtal får du möjlighet att köpa eller sälja en kryptovaluta till ett förvald pris på ett visst datum. Du förbinder dig dock inte till det. Om du är bekant med begreppet aktieoptioner är grundprincipen ganska likartad.

  • Du kan antingen köpa en tillgång – en köpoption.
  • Eller så kan du sälja den – säljoption.

Tesla Coin-optioner är av europeisk stil. Det innebär att de utövas endast vid utgången. Med Tesla Coin sker detta automatiskt. Istället för tillgångar blir alla kontanter avräknade i det ögonblicket.

Tesla Coin ger investerare information om Delta, volatilitet och senaste handel, vilket gör den särskilt användarvänlig.

Det finns olika typer av alternativ tillgängliga hos Tesla Coin. Dessa är Limit, Market, Stop-Limit och Stop-Market.

Vilka verktyg finns tillgängliga på Tesla Coin-börsen?

Mäklarverktyg finns där för att underlätta handelsprocessen och göra den smidigare. Genom att använda dem kan du ändra kursen för din handel och säkerställa bättre chanser till framgång.

Tesla Coin använder två utmärkta verktyg:

  • Tesla Coin Option Discovery Tool – Det ger snabba förslag baserat på din input på plats och dina marknadsutsikter. Du börjar med att välja en valuta, den riktning som priset kommer att ta (din förutsägelse) och den förväntade tidsramen. Därefter rekommenderar verktyget tre olika alternativ av vilka du kan välja det mest sannolika resultatet.

Tesla Coin-kalkylatorer – Det finns två olika kalkylatorer:

  • Med Trade Calculator kan du ange dina handelsparametrar och få de nödvändiga beräkningarna. Dessa beräkningar gäller hävstångseffekt, likvidationspris, stop-loss-pris och möjlig vinst.
  • Med storlekskalkylatorn kan du beräkna din nödvändiga balans, positionsstorlek i BTC eller hävstångseffekt. Resultatet visas baserat på värdena för de två andra parametrarna som du anger.
  • Dessutom finns det några mycket praktiska och beskrivande handledningar på Tesla Coins officiella webbplats.