Bill Gates behöver äga Bitcoin för att bli ännu mer „GET“: Mike Novogratz

Galaxy Digital VD Mike Novogratz har uttryckt sin beundran för Bill Gates och kallar honom en „G.O.A.T.“ Han tillade att om det visade sig att Gates äger Bitcoin utöver det, skulle detta faktum bara stärka hans „GOATness“.

„Bill Gates är GETEN“

Den kända hedgefondförvaltaren Mike Novogratz har hänvisat till Bill Gates som GETEN, som står för „The Greatest of All Time“ i sportbranschen.

Novogratz kallade Gates för den informella sporttiteln och nämnde Gates livsprestationer, dvs. bygga Microsoft och vara en enastående investerare och filantrop och en bra läsare.

Novogratz antog då att, om Bill Gates ägde Bitcoin Profit, skulle det bara stärka hans getstatus.

Galaxy Digital-grundaren tillade att hans åsikt om Microsoft-grundaren kan vara kontroversiell på Twitter dessa dagar.

Kontroversiellt samtal för Twitter men @BillGates är GETEN. Byggt och fantastiskt företag, är en fantastisk investerare och världens största filantrop. Har aldrig sett honom skramlade. Han läser mer på en månad än de flesta gör på två år. Jag undrar om han äger $ BTC. Det skulle stärka det.

Gates föränderliga uppfattning om Bitcoin

De åsikter som Bill Gates har delat om Bitcoin flera gånger sedan 2014 har varit annorlunda: från mildt positivt till mildt negativt 2018.

Tillbaka 2014, när BTC kostade runt $ 800, uppgav Gates att det låga BTC-priset upphetsade honom, liksom Bitcoin förmåga att genomföra stora transaktioner med pengar utan att behöva vara fysiskt på samma plats med pengarna.

Han sa att gigantiska överföringar via fiatvaluta kan vara ett problem. Han tillade att BTC inte handlade om terrorism eller penningtvätt.

Men vid en Reddit AMA-session 2018 riktade han en strålkastare på det faktum att BTC i stor utsträckning användes vid narkotikahandel.

Tidigare i år rapporterade U.Today att Microsoft lämnade in patent på kryptovaluta som använder människokroppsvärme för att lösa matematiska pussel – vilket är kryptogruva.